Vill du bli medlem i vår förening?

Är du en driven föreningsmänniska med intresse för hur lokalproducerad öl tillverkas från humleplanta till färdig produkt? Då kanske vår förening är något för dig.

Vi söker medlemmar som är genuint intresserade av öl, vill lära sig att brygga öl, eller kanske du själv brygger öl i dag och vill utveckla dina kunskaper tillsammans med oss. Vi driver en egen humleodling i Röttle, humlen vi odlar har vi i tillverkningen i två av våra ölsorter. Odlingen är helt beroende av att våra medlemmar deltar när vi har arbetsdagar, skördar och packar vår humle. Är du intresserad av, och har kunskap om trädgårdsodling, så det en merit då vi ständigt utvecklar vår humlegård och humleodling.

Som medlem i Röttle Bryggaresällskap har du möjlighet att brygga öl i vårt egna medlemsbryggeri i Gränna samt ta del av gemensamma medlemsaktiviteter och vara med påverka föreningens utveckling framåt. Låter detta intressant så tveka inte att kontakta oss. 

Vill du bli medlem i Röttle Bryggaresällskap ekonomisk förening så kontakta oss på info@rottlebryggeri.se så hör vi av oss till dig.


Publicerat

i

av

Etiketter: